Home > Straatcommissie
 
 
 

 

De Straatcommissie

De straatcommissie is een groep enthousiaste bewoners die de verschillende activiteiten coördineren. Daaronder vallen het jaarlijkse straatfeest en de nieuwjaarsborrel. De leden van de commissie kunnen bereikt worden via: info@copernicusstraat.nl.

Straatverbetercommissie

Als onderdeel van de Straatcommissie kent onze straat ook een Straatverbetercommissie, die zich bezighoudt met activiteiten ter verbetering van het leefklimaat in de straat. Zo heeft de Straatverbeter-commissie gezorgd voor meer groenvoorziening en bloemperken/bloembakken op verschillende plekken in de straat. Nog een intitatief was de houten fietsbank, die ontworpen en gebouwd is door bewoners. Bij haar activiteiten zoekt de Straatverbetercommissie medewerking van de Gemeente.

Copernicusstraat App Groep

Voor onderling contact tussen bewoners heeft onze straat een WhatsApp Groep in het leven geroepen. Wil je deelnemen aan deze groep, meld je dan aan door de onderstaande QR code te scannen met je WhatsApp camera:


Doe mee!

De Straatcommissie heeft van tijd tot tijd behoefte aan nieuwe leden. Wil je ook een rol spelen bij het bedenken en organiseren van de activiteiten in de straat? Meld je dan via de Copernicusstraat App Groep en richt je tot Kees Spendel en/of Diana Hanauer voor meer informatie; een van hen neemt dan contact met je op. Nieuwe ideeën en acties zijn meer dan welkom!

 
Copernicusstraat Den Haag